In verband met de toenemende vraag naar scholingen binnen organisaties, en een verhuizing die aanstaande is, zijn wij genoodzaakt ons reguliere scholingsaanbod te beperken tot eind september 2021.
Binnenkort zal ons scholingsaanbod voor het najaar weer op de website verschijnen.
Heeft u dringend scholing nodig? U kunt altijd met ons overleggen. Neem dan contact met ons op!
Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!
Wij danken u voor uw begrip.

Scholingsaanbod 2021

Ook in 2021 bieden we aan individuele zorgverleners weer ons standaard scholingspakket aan.

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele scholingsinformatie en themabijeenkomsten ontvangen? Klik dan hier: Aanmelden Nieuwsbrief.

Hieronder vindt u de lijst met actuele scholingsdata. Door op een scholing te klikken, kunt u meer lezen over de inhoud van de betreffende scholing. U kunt zich aanmelden voor een scholing door op de knop 'Aanmelden' te klikken.

TIP --> Maak een scholingsplan voor de lange termijn

Misschien is het goed u te realiseren dat u zelf als beroepskracht in de zorg verantwoordelijk bent voor aantoonbaar BEVOEGD en BEKWAAM handelen. Natuurlijk is het volgen van een of meerdere scholingsbijeenkomsten geen garantie voor bekwaam zorgverlenersschap. Echter..., kennis maakt dat u bewuste keuzes kunt maken in uw beroepsuitoefening.

Wilt u informatie over welke scholing specifiek bij uw werksituatie past, stuur dan een mail met uw vraag en uw telefoonnummer aan . Een van onze docenten zal op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen en een maatwerkadvies met u bespreken.