Scholing op maat

Voor zorg- en onderwijsorganisaties maken we desgewenst een scholing op maat. Ook voor kleine teams zijn er mogelijkheden tot maatwerk als ons open aanbod onvoldoende aansluit bij de scholingswensen of als er op korte termijn een specifieke zorggerelateerde scholing georganiseerd moet worden. Denk hierbij aan:

  • Train de trainer/toets de toetser
  • Intervisie

Naast ons eigen scholingprogramma verzorgen we, in de rol van gastdocent, ook voor regionale en landelijke onderwijsinstellingen scholingen binnen het curriculum Zorg.

Ook bieden we de mogelijkheid aan organisaties of individuele zorgverleners om onze goed geoutilleerde scholingsruimte te huren. U kunt gebruik maken van alle oefenfantomen en de benodigde materialen om de vaardigheden te oefenen. In een ongedwongen omgeving kunt u uw bekwaamheden oefenen of intercollegiaal laten beoordelen. Hierbij kunnen wij zorgen voor aanvullende teamactiviteiten. Denk hierbij aan een eenvoudige of uitgebreide lunch of een workshop bloemschikken (thema afhankelijk van het seizoen).

Indien u (individueel, met een groep of als instelling) een scholing op maat wenst of onze scholingsruimte wilt huren mail dan naar administratie@goedzorgen.nl. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.