Maatschap Goed Zorgen Tiel verzorgd scholingen op de eigen leslocatie in Tiel. Deze leslocatie bestaat uit een volledig ingericht praktijklokaal waar de vaardigheden geoefend worden, ons zogenaamde "skillslab", en een vriendelijk ingerichte theorieruimte, waar u zich snel op uw gemak zult voelen.

Ons adres is:

Maatschap Goed Zorgen Tiel
Gasthuislingelaan 33
4002 AG Tiel

De lesruimte beschikt over meerdere oefenpoppen en actueel oefen- en demonstratiemateriaal.

NB! Wij verzorgen ook scholingen op uw eigen locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Loopafstand van het station

Onze locatie ligt op loopafstand van het treinstation TIEL-Centraal. U kunt het beste aan de achterkant (Noordzijde) het station verlaten en de weg vervolgen in oostelijke richting, via de burgemeester Bonhofflaan. Voor de spoorwegovergang gaat u linksaf naar de Lingedijk, deze gaat over in een bocht in de Sportparklaan. De eerste straat rechts is de Gasthuislingelaan. U ziet ons pand al liggen op ongeveer 150 meter aan de rechterkant van de straat. 

Komt u met de auto?

Komt u met de auto via de A15, neemt u de afslag 33 (Hotel van der Valk) en slaat u af richting het centrum. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Laan van Westroyen op. Bij de eerste rotonde rechtdoor, vervolgens slaat u de eerste straat linksaf. U rijdt dan als het ware tegen het gebouw aan.

Parkeren.

Achter het gebouw is een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Dit is de W.J. Bladergroenstraat. Dit adres kunt u ook intikken op uw navigatie. Let op dat u niet parkeert voor de deur aan de Gasthuislingelaan, dit is een "kiss and ride" strook.