Maatschap Goed Zorgen Tiel wordt door veel zorgorganisaties erkend als een goed scholingsbedrijf. Ook diverse kwaliteitsorganisaties / keurmerken erkennen onze scholingen (certificaten).

Maatschap Goed Zorgen Tiel is op een deel van het scholingsaanbod (te weten de bijeenkomsten zorg rondom de client met sondevoeding, injecteren, urologische vaardigheden, wondzorg/zwachtelen & medicatie en medicatieveiligheid) geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V (niet te verwarren met het BIG-register) voor de scholingen uit ons open aanbod. Indien uw registratienummer V&V óf uw BIG registratienummer bij ons bekend is ten tijde van de scholing, wordt uw presentie aangemeld bij het Kwaliteitsregister V&V. Vervolgens worden de accreditatiepunten aan uw portfolio toegevoegd. Maximaal zes weken na afronding van de scholing kunt u deze punten in uw portfolio terugvinden.

Maatschap Goed Zorgen Tiel heeft ervoor gekozen het overige scholingsaanbod (denk aan themabijeenkomsten of maatwerk scholingen) niet te accrediteren. U kunt deze scholingen of bijeenkomsten opvoeren in uw portfolio onder 'overige deskundigheidsbevorderende activiteiten'.

LET OP!

Als u uw inschrijving in het kwaliteitsregister niet heeft geactiveerd, kunnen wij geen accreditatiepunten opvoeren. Indien u niet weet of uw register geactiveerd is neem dan contact op met het kwaliteitsregister V&V.

Het blijft te allen tijde mogelijk om voor een overige scholing accreditatie aan te vragen. Wilt u meer weten over de kosten die een accreditatieaanvraag met zich meebrengt, neem dan contact op met Esther Leusink via esther@goedzorgen.nl ovv offerte aanvraag accreditatie

Goed om te weten:

Voor herregistratie in het kwaliteitsregister (dus niet het BIG-register!) moet u 184 punten in vijf jaar behalen.

Verpleegkundigen --> 80 geaccrediteerde punten, 104 overige deskundigheidsbevorderende punten

Verzorgenden --> 60 geaccrediteerde punten, 124 overige deskundigheidsbevorderende activiteiten


Meer informatie over het Kwaliteitsregister V&V kunt u vinden op: www.kwaliteitsregistervenv.nl