Accreditatie via kwaliteitsregister V&V

Maatschap Goed Zorgen Tiel is op een deel van het scholingsaanbod geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister VenV.

Indien uw registratienummer VenV of uw BIG-registratienummer bij ons bekend is ten tijde van de scholing, wordt uw presentie aangemeld bij het Kwaliteitsregister VenV. Vervolgens worden de accreditatiepunten aan uw portfolio toegevoegd.

Maatschap Goed Zorgen Tiel heeft ervoor gekozen het overige scholingsaanbod (denk aan themabijeenkomsten of maatwerk scholingen) niet te accrediteren, o.a. om de kosten hiervoor te beperken. U kunt deze scholingen of bijeenkomsten opvoeren in uw portfolio onder 'overige deskundigheidsbevorderende activiteiten' (ODA).

LET OP!

Als u uw inschrijving in het kwaliteitsregister niet heeft geactiveerd, kunnen wij geen accreditatiepunten opvoeren. Indien u niet weet of uw register geactiveerd is neem dan contact op met het kwaliteitsregister V&V.

Het blijft te allen tijde mogelijk om voor een overige scholing accreditatie aan te vragen. Wilt u meer weten over de kosten die een accreditatieaanvraag met zich meebrengt, neem dan contact op met Esther Leusink via ovv offerte aanvraag accreditatie

Goed om te weten:

Voor herregistratie in het kwaliteitsregister (dus niet het BIG-register!) moet u 184 punten in vijf jaar behalen.

Verpleegkundigen --> 80 geaccrediteerde punten, 104 overige deskundigheidsbevorderende punten

Verzorgenden --> 60 geaccrediteerde punten, 124 overige deskundigheidsbevorderende activiteiten